Új vásáráló regisztráció
Nyelv

Regisztráció próbavásárlónak

 

 

Mielőtt próbavásárlónak regisztrál a Mystery Shopper-nél kérjük figyelmesen olvassa végig az alábbi információkat! Ha egyetért velük fogadja el a nyilatkozatot és megkezdheti a regisztrációt.

Adatvédelem

A Mystery Shopper Kft. számára kiemelt fontosságú a rendelkezésére bocsátott személyes adatok védelme. Elkötelezi magát a regisztrált próbavásárlók személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó érvényes jogszabályoknak és saját belső minőségirányítási szabályának is megfelel.

Személyes adatait nem adjuk ki harmadik fél számára, még megrendelőinknek sem.

Titoktartás

A regisztrációval Ön elfogadja, hogy a regisztrált próbavásárlóknak szóló információkat szigorúan bizalmasan kezeli, annak semmilyen részletét (megbízó neve, tesztelés időpontja, helye, jegyzőkönyv, szituációs leírás, oktatási anyag tartalma stb.) nem hozza harmadik fél tudomására. Ennek megsértése esetén a Mystery Shopper Kft. anyagi kárpótlásra kötelezheti.

Nyilatkozat

1.) Minden próbavásárlói munkára való jelentkezéssel Ön kijelenti, hogy nem áll

  • rokoni kapcsolatban
  • ismeretségben
  • haragban
a tesztelendő üzleti egység alkalmazottaival, tulajdonosával, illetve
  • haragban
  • vagy perben

a megbízóval.

Amennyiben a fenti esetek valamelyikének fennállására, csak a terepmunka során derül fény, a próbavásárló köteles a próbavásárlói munkát azonnal felfüggeszteni és erről a Mystery Shopper Kft.-t haladéktalanul értesíteni.

2.) Ön kijelenti, hogy minden próbavásárlást a legjobb tudása szerint hajt végre, a próbavásárlói jegyzőkönyvben csak valós adatokat közöl.

3.) Kijelenti, hogy a regisztrációnál közölt adatok megfelelnek a valóságnak. Hibásan megadott adat esetén a Mystery Shopper Kft. a próbavásárló bérét nem tudja kifizetni. Amennyiben a próbavásárló hibájából nem teljesül a kifizetés ezzel kapcsolatban semmilyen követeléssel nem állhat elő a Mystery Shopper Kft. felé.

 

Kijelentem, hogy a fenti információkat figyelmesen végigolvastam és azokkal egyetértek:

 


EgyetértekVisszalépés
 
BVM Group Kft., 1035 Budapest Miklós utca 13.   Telefon 06705329932   Email office@mshop.hu